Saturday, August 16, 2008

Τηγανιτά αυγά Ροφού

Αυτό ναι! Είναι γκουρμεδιά.
Χρειάζεται τύχη να βρεις μεγάλο ψάρι με αυγά.
Ο ροφός είχε γίνει σούπα πριν καιρό, τα αυγά του και το συκώτι του όμως με περίμεναν.Η Παρασκευή τους εύκολη. Κόβεις σε κομμάτια (λόγω του μεγάλου μεγέθους), αλευρώνεις ελαφρά και βάζεις στο τηγάνι.
Εξαιρετικός μεζές,
Ιδανικό ορεκτικό για τον ψητό σαργό που ακολούθησε.

4 comments:

Από μικρό κι από τρελό said...

Δεν έχω δοκιμάσει ποτέ!
Αλλά φαίνεται τέλειο!!!



σματς!

Gianni said...

Ναι είναι ιδιαίτερη και ωραία γεύση. Μικρότερα μεγέθη γίνονται και ψητά.

Juanita La Quejica said...

Ψητά; Πότε θα δοκιμάσουμε;

Gianni said...

Άμα είσαι καλό παιδί...