Saturday, August 30, 2008

Παίξτε μπάλα Ρεεεεεεεε!!!!!!!


Σήμερα αρχίζει το πρωτάθλημα.
Τα τελευταία χρόνια είναι κοινά αποδεκτό πως τα είδαμε όλα. Όλα εκτός από μπάλα.
Χρόνια έχω να ευχαριστηθώ θέαμα στο Ελληνικό πρωτάθλημα. Ειδικά μετά το νόμο του Μπόσμαν, μεγάλωσε και η ψαλίδα με τις μεγάλες ομάδες της Ευρώπης και όσο πάει το χάσμα διευρύνεται.
Τελικά η καλύτερη ποδοσφαιρική περίοδος στην Ελλάδα έχει φτάσει να είναι το καλοκαίρι. Μεταγραφές, ονόματα που μόνο ακούγονται αλλά δεν έρχονται, ελπίδες, όνειρα...
Και έρχεται το πρώτο επίσημο ματσάκι και ξυπνάς!
Ούτε φέτος πιστεύω πως θα αλλάξουν και πολλά. Από τη μία ο πολυμετοχικός ενισχύθηκε αλλά από την άλλη το ΑΕΚάκι μάλλον θα γυρίσει χρόνια πίσω. Οπότε; Μία η άλλη. Ο Άρης αν είχε Μπάγεβιτς μάλλον θα ήταν καλός και θα συνέχιζε να φτιάχνει ομάδα. Άλλωστε ο Σέρβος αυτό το ξέρει καλά. Λάρισα και Αστέρας; Θα δούμε… Εκτιμώ πως ένας από τους δύο θα βγει άνετα Ουέφα.

Μία από τα ίδια λοιπόν και φέτος και ας ελπίσουμε πως το «Παίξτε μπάλα ρε» θα ακουστεί λιγότερες φορές από πέρυσι.
Στο τέλος; Ε! Αυτό είναι γνωστό.
Κάθε Μάη είναι ωραία με τις κούπες στον Περαία!!!

Γιατί;
Γιατί αυτό είναι το σωστό:
Πρωτάθλημα και κύπελλο στον Ολυμπιακό!!!

Οι ξένοι μπουκ δίνουν σήμερα πριν την έναρξη, από 2,30 σε Ολυμπιακό και ΠΑΟ και 4,20 σε ΑΕΚ για κατάκτηση πρωταθλήματος. Από εκεί και κάτω το χάος: 67 σε Άρη, 101 σε ΠΑΟΚ, Λάρισα, Πανιώνιο και 251 (!) σε Αστέρα και Ξάνθη.
Δηλαδή ενδιαφέρον μηδέν, μιας και τα αντίστοιχα στοιχήματα στα μεγάλα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα έχουν 4 – 5 ομάδες με απόδοση έως 10 και άλλες τόσες έως 20!

No comments: