Το καλύτερο πρωινό!
Πανεύκολη και η Παρασκευή τους.
Ζητάς από τον φούρνο της γειτονιάς σου να σου κρατήσει ζυμάρι.
Κόβεις κομμάτια και τα απλώνεις ώστε να λεπτύνουν. Τηγανίζεις σε καυτό λάδι, γυρίζοντας στο τηγάνι να ξεροτηγανιστούν και από τις δύο πλευρές.
Εξαιρετική συνοδεία με σφέλλα ή πικάντικη φέτα. Ταιριάζει και τριμμένη μυζήθρα.
Κάποιοι τα προτιμούν με μέλι.
Να είσαι καλά ρε κουμπάρε (και η πεθερά σου που τα έφτιαξε!).
Μερικά, μετρημένα στα δάκτυλα, ξενοδοχεία κυρίως στην Μάνη έχουν τηγανόψωμα στο πρωινό τους. Μια κίνηση που πρέπει να βρει μιμητές και τις υπόλοιπες ξενοδοχειακές μονάδες του νομού…
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
8 comments:
Μας άνοιξες την όρεξη πρωϊνιάτικα!! Καλημέρα!
Ειρήνη καλώς ήρθες.
Θα ακολουθήσουν και άλλα νόστιμα...
Πεντανόστιμη η ιδέα σου και πανεύκολη!
αυτή η δαγκωνιά στο δεύτερο τηγανόψωμο, δικιά σου είναι???
σματςςς!!!
Καλώς την! Πως περάσαμε στην Εύβοια;
Ναι δική μου είναι και στο τηγανόψωμο και στο τυρί! Δεν μπορούσα να κρατηθώ. Όταν δοκίμασα, τότε σκέφτηκα να τα φωτογραφίσω.
Τελικά... πολλά βλέπεις εσύ :)
Και όντως είναι πανεύκολο, αρκεί να έχεις κονέ στον φούρνο.
Από τα αγαπημένα μου για 4ο πιάτο...
Βρε συ...
βάλθηκες να μας παχύνεις???
Τι πειρασμοί είναι αυτοι????
τρέχουν τα σάλια μου!!!!
Πω πω πω....
Quiz:
Έγραψα σε προηγούμενο σχόλιο για τέταρτο πιάτο.
Ποιός/α ξέρει τι σημαίνει "τέταρτο πιάτο";
Δώρο τηγανόψωμα για πρωινό...
@ Ακανόνιστη το καλό πρωινό δεν παχαίνει, αλλά δυστυχώς μόνο στις διακοπές το απολαμβάνω.
Τον υπόλοιπο καιρό έναν καφέ και αυτόν στο γραφείο.
Post a Comment